Величка Николова-О чём же я? -ру-бг

Лариса Потапова
О чём же я?
Автор - Лариса Потапова

Любовь пришла
И я любила.

Когда предал,
Не вдруг забыла

И жар в ночи
И поцелуи…

Ты помолчи.
Болтаешь всуе…

Играл в любовь
Так не искусно.

Твоё враньё –
Не верх искусства.

Года прошли.
Чужими стали.

О чём же я?
Тебя прощаю.

О чём же я?
Автор - Лариса Потапова
Свободен превод на български език – Величка Николова – Литатру1

Как да ти кажа

Любов дойде
и аз се влюбих.

Предаде ме,
но не забравих

нощите с жар,
а и целувки…

Ти помълчи,
говориш всУе…

С мен си игра,
но не искусно.

Лъжите ти
не са изкуство.

Подтичкват дни,
хладнеят чувства…

Какво пък… аз –
*май се разчувствах!

*
*всуЕ = напразно
*май се разчувствах = май ти прощавам

(свободен превод от руски език на български на „ О чём же я? „ –
Величка Николова – Литатру1 )