Гра?

Ева Сокол 2
Безліч разів розпинався за грішний свій люд... 
де Матерів віднаходив, й покірних Іуд?!
Ніс свою правду стражденну у жертву добру...
може то хакер небесний придумав комп'ютерну гру?
Граєм безпечно, розп'яттям немає кінця,
з терна колючого вкотре майструєм вінця,
пишемо: Царь іудейський на ймення Ісус,
переживаєм затмення нежданне і струс
вічних земель, на яких розпинали Христа...
може то гра, бо історія надто проста?
Може то гра? Бо не кращі, а гірші з тих пір,-
майже у всіх править серцем розлючений звір...
ох, легковажний, безжальний, зневірений люд,
що, як усе це не гра і чекає небесний нас суд?!