Коронавiрус

Панаёт
У шоці вся країна
На грунті карантина
Ситуація надзвичайна
Ходить вірус Made in China
Не тягне медицина
Супрун тому причина
Заїхала лавина
Заразиться половина...
Сімпа па половина...