Вiкторовi Ющенку

Терджиман Кырымлы Второй
Вікторові Ющенку

Тебе зішле у Відень вища лапа,
або– лічити списи Бурунди.
На першому прийомі буде мапа,
де олівцем Хоружівку знайди.

Відстав бокал з набридливим шампанем,
лівицею москита віджени.
Роти роззявлять чорні мосціпани,
немов побачуть наші білі сни.

Коли оркестрик наново заграє,
мурин загатить в проклятий тамтам,
полинь ізнов до батьківського краю:
хати в садках, лани, левади, став...

До шніцелю гірка пасує кава;
мурин жує– не давиться– банан.
Насамкінець– дипломатична справа,
бодай відпустить лагідний оркан.