Звичний день

Ева Сокол 2
Ще один день позАду,
із непримітних днів.
Сонце всміхалось радо
ранній, ясній весні...
перше "курли" у небі,
хоч і морозно ще...
разом лаштують треби
рідкий сніжок з дощем,
щоб розпочать за тиждень
землю суху святить...
скінчені зимні тризни,
шлюби беруть коти
і на весь світ виводять
дивних свойіх пісЕнь...
звичний абзац природи,
звичний весняний день.