Сама людина шлях свiй обира

Людмила Дзвонок
Хвороба й смерть. Спасіння і життя.
О, людоньки, ідіть же шляхом Божим,
Коли хто з Ним, то має покриття,
Є захист перед натиском ворожим!

Без Бога ми ніщо, укус «змії»
Положить на лопатки, зробить шкоду,
Так поспіши до Божої сім’ї,
До Божого приєднуйся народу!

Життя іде не лише на Землі,
Подумай вже тепер про те майбутнє,
Де будеш ти: в раю чи в тій імлі,
Де стогін, плач, вогонь палає лютий!..

Час не стоїть на місці, він іде,
Прийде та мить, що кожен із нас має -
Відійде тіло, а душа в політ…
Сама людина шлях свій обирає*!
                03.04.2020
*"Сьогодні взяв я за свідків проти вас
небо й землю, життя та смерть дав я 
перед вами, благословення та прокляття.
І ти вибери життя, щоб жив ти та насіння
твоє" - Біблія, Повторення Закону 30:19.