Я молЮся

Мария Круль
Я за всіх вас молЮся щиро,
Хай душа розквітає миром,
Хай думки не розбурхують серце,
Мир вам люди,усе минеться.

Я молЮся за вас щоднини,
Хай важкі промайнуть години,
Хай не б"ють стривожені дзвони,
Перед Богом кладу поклони.

Я молюся за вас постійно,
Бо Ісусом мені надійно,
Бо з Марією не боюся,
Лиш тихенько за всіх молюся. Марія Круль 03/24/2020