Як кажуть в нас люди

Мария Круль
Як кажуть в нас люди:
Добро хай вам буде,
А лихо до хати дорогу забуде,
Долоня Господня на вас спочиває,
І щастя, й здоров"я нехай не минає.
Як кажyть в нас люди:
З роси і водиці,
Хай будуть свіженькі у вас паляниці,
Нехай завітає достаток в господу,
На ваше обійстя, до вашого роду.
Та понад усе я бажаю вам миру,
І дружніх обіймів і посмішку щиру.
Любов хай панує завжди і усюди,
На многії літа,як кажуть в нас люди.12/15/2019 Марія Круль