***

Мария Круль
Любіть, всміхайтеся,зорійте,
Когось теплом своїм зігрійте,
Не за "спасибі" - за дарма.
На світі кращого нема,
Як серце людям роздавати,
До ран молитву прикладати.
Голодним-хліб, а спраглим-воду,
Розраду й втіху в нагороду,
Сумним,згорьованим, невільним.
Слабким-підмогу,стійкість сильним,
Крильми страженних огорнути,
Мовчати, слухати - почути!!!!!
Світити всім! Завжди! Душею.
І до МЕЖІ і за МЕЖЕЮ. 11/8/2019 Марія Круль