Я повернусь

Мария Круль
Я приїду додому Тату,
Тільки Ти, мене рідний чекай,
Переступлю порога в хату,
Наче в спогад,в дитинство, в РАЙ,

А на стінах старі світлини,
Наречені...Батьки....Дитя.
Серце в час той далекий лине,
Тато...Мама....Сестричка....Я

Як же щастя було багато...
Тато неба рукою дістав...
І окрайчик хлібини... свято.
Бо то ж зайчик мені передав.

А не раз влаштуємо танці...
Ще й співаємо разом пісні,
Не було між нами дистанцій,
І яскраві були всі дні.....

Білим цвітом сипались роки,
Теплим дощиком, літнім днем,
Стиглим яблучком,крутобоким,
І яскравим осіннім вогнем.......

Я повернусь з доріг і розлуки,
До батьківських грудей пригорнусь,
Поцілую натруджені руки,
Я за Тебе мій рідний молюсь. 8/12/2019 Марія Круль