Ти не журися

Мария Круль
Ти не журися і не плач,
Прости усім, усе пробач,
Як на лану життя широкім,
Неправду стрінеш... Як неспокій,
заполонить твоє серденько,
Всміхнися сонечку раненько.
До Бога тихо помолись,
І хлібом щедро поділись,
З голодним, бідним і убогим,
Ні з ким не будь занадто строгим.
Повагу й шану дай стареньким,
З дітьми, побудь дитям маленьким,
На зло добром відповідай,
Упалим руку подавай....
Забудь лукавство, гордість, зраду,
Й стрічатимуть тебе всі радо,
І ще..........собою будь завжди!
Не плач....вставай....молися.....Йди!!!!!!!!

Не легко??? Знаю!!!!Добре знаю,
Буває, вечір зустрічаю,
в сльозах... А сонце у молитві,
Ось так живу в щоденній битві,
Гартую душу у борні,
І Бог всміхається мені. Марія Круль 5/30/2019