Я хочу

Мария Круль
Я хочу конвалій до кави,
І гілку духмяну бузку,
Ще кілька історій цікавих,
Та каву пахучу, смачну.

Ми сядемо разом на ґанку,
Як буде займатися день,
Так гарно удвох, на світанку,
Послухать пташиних пісень.

До Сонечка ніжно всміхнутись,
Й наповнити серце добром,
Устами до вуст пригорнутись,
Напитися твОїм теплом.

Молитву святу помолити,
Добра побажати усім,
І сміло у день цей вступити,
Й щасливими бути у нім.4/4/2018 Марія Круль