***

Мария Круль
Я хочу зовсім небагато,
Лише із сірих буднів свято,
Ти душу ніжністю схвилюй,
Чи просто квіти подаруй,
Без свят,нагоди і причини,
Так роблять люблячі мужчини.
Ще подаруй мені росу,
Та нічки зоряну красу,
В зіниці сонця принеси,
У душу проліски весни,
І краплі теплого дощу,
Невже багато так прошу?
Щоб серце прикро не щеміло,
Від слів пекучих не боліло,
Та замість сонячних перлин,
Зацвів в душі гіркий полин,
Печуть думки,болять зітхання,
Невже таке воно кохання? 3/21/2018