Молитимусь за Василя

Мария Круль
Гукнула зірочка здаля,
Я помолюсь за Василя,
А вітер снігом написав,
Щоб був здоровий,щастя мав,
І місяць сяєвом сипнув,
Щоб був веселим й щедрим був,
Всміхнувся Ангел в небесах,
Я вимолю жттєвий шлях,
Щоб жилось весело,натхненно,
Про все, що мріється-здійснено.
А я, сказав Василь Великий,
Ним заопікуюсь навіки,
І Божу ласку прихиля,
Молитимусь за Василя. 01/13/2019 Марія Круль