Все в ддаю у руки Богу

Мария Круль
Все віддаю у руки Богу,
Набутки,радість і тривогу,
Дітей і друзів, і родину,
Молитвою до неба лину.
Я за усіх благаю щиро,
Благослови Ісусе миром,
Всі сім"ї, душі й рідний край,
Над ними Господи чувай.
І огорни своїм теплом,
Зігрій серденька їх добром,
Надію й радість подаруй,
Мою молитву Ти почуй,
І у пруйдешнім Новім році,
Благослови на кожнім кроці,
Дітей і друзів,всю родину,
І нашу любу Україну. Марія Круль 12/30/2018