Мнoгая л т

Мария Круль
Сьогодні доню, усе для Тебе,
Квітка найкраща, зірочка в небі,
Пісня весела,промені сонця,
Леготом радість злине в віконце.
Ангел крильми хай Тебе обіймає,
Горе до хати дороги не знає,
Цвіти як троянда гожа і красна,
Донечко люба, сонечко ясне.
Мнoгая літ!!!!!!!!!!