В дгук на фото Катерини

Алла Фликинштейн
 Твої очі -такі ж, погляд також незмінний ..
Не змиває красу навіть час швидкоплинний.
Не сумуй, що лице поорали "доріжки".
Образ твій молодий і прекрасний, і ніжний.
                А.Я.