Темна сторона долонi

Олись Лапковский
Ти знаєш мене, наче свої п’ять пальців.
Твої п’ять пальців, що торкались моїх вій.
Кожна моя вія знайома з твоїм пальцем.
Ти знаєш мене, наче лінії своїх долонь.
Я – внутрішня сторона твоєї долоні.
Сховай мене у молитовнім зімкненні долонь.