Оспiвую малi мiста. Батурин

Олег Кравченко 38
Місто державності, місто культури –
Столиця  гетьманська, поважний Батурин.
Тут жили і працювали між лісів і степу
Ігнатович, Самойлович, Орлик і Мазепа.
Тут палац звести спромігся
Попри гнів московський
Найбагатший із гетьманів –
Гетьман Розумовський.
Пам’ятає Україна,
Як палав Батурин,
Меншикову різанину,
Царську диктатуру. 
Та хоч як москаль глумився
Над предками всує,   
Наш Батурин відродився
Й до щастя крокує.
……………………………………….
Фіміам цьому місту воскурим! 
Такий рідний, прадавній Батурин! 
© ОлеОлеКра