Ми - Ракова Пухлина на Землi!

Дмитрий Град
Ми – ракова пухлина на Землі!
Хоч і Господь нас нищить, як заразу,
Пускаємо ми нові метастази:
Поселення великі і малі!
Ми - ракова пухлина на Землі!
Злочинствам нашим вже немає ліку!
Планети стогін,- наче зойк каліки,
Не чуємо його ми взагалі!
Ми - ракова пухлина на Землі!
Запакостили океани й ріки.
Шмигаємо повсюди, як шуліки,
Бо ненажерливі й занадто злі!
Ми – ракова пухлина на Землі:
Придуркуваті діти вузьколобі!
З’явилися на світ в гидкій подобі
лукавого на смоляному тлі.
Надмірно вперті й до кінця гнилі!
Ми - ракова пухлина на Землі!