Ти...

Леонид Валериевич Жмурко
                Ти  чуєш?..

Так хочеться
щоб ти щаслива була,
шепочу я
торкаючись волосся.
Щоб пам’ятала...
Ні, щоб не забула
ні мрій, ні митті,
щоб усе збулося,

що забажаєш серденьком.
Ти чуєш?..
Тремтливий дотик
подиху у груди –
ти замість «так»
поквапливо цілуєш,
у темряві
відшукуючи губи.
.
ЛIРИКА З ПРИСМАКОМ ПОРОХУ,2016-2020 рр.