Любима Господом

Алла Фликинштейн
Все розтрощено.
Все зіпсовано.
Та не битвою,
скорше - битою.
Акрил-зеленню
помальовано
із брехнею,
а не з Молитвою...

Україні - немов
пороблено,
Як прокляттями
припечатано.
Уже стільки
гидоти зроблено!
А ще стільки ж -
і не початого....

Була топлена.
Була бомблена.
Була голодом
замордована.
Радіацією
оброблена,
Тепер вірусом
інфікована...

Вся від істини
ізольована.
Ворогами
земля залюблена.
Ти - на знищення
програмована.
Але Господом
приголублена!

А.Я