Молитва на вредоносное поветрие

Монгол 2
Господи,Боже наш,не вниди в суд с чада Твоими,и огради нас от губительного поветрия на ны движимаго.Пощади нас,смиренных и окаянных чад Твоих,в покаянии с теплою верою и сокрушением сердечным к Тебе,милосердному и благопременительному  Богу нашему,припадающих и на милость Твою уповающих.
 
 Твое Бо есмь,еже миловати и спасати ны, Боже наш, и Тебе славу возсылаем, Отцу и Сыну и Святому Духу, ныне и присно и во веки веков.Аминь.