Карантин плаг ат

Екатерина Олейникова 2
Карантин,карантин
Я у батька один
Я в наморднику ходжу
Я здоров*я бережу
В ніс мені дзвінок вcтроміть
Буду й з ним тоді ходить
Щоб приЗеденту догодить.

   Я очень сильно люблю Пе-Жэ