Мир сотвори

Иоанн Богомил
                /К Скоропомошнице.../

Премилосердная Матерь Святой Руси,
грехи непростимые наши проти.
От зла отучи, и кому в скорбях неможется
мир сотвори, Скоропомощница*.







*Царица Небесная.