Навкруг творю любов

Зинаида Лиханосова
Зi мною поруч завжди йшла Любов!
Були тяжкі та радісні дороги.
Я без любові не роблю ні кроку.
Вона в дочці моiй з'явилась .Знов
вона живе в маленької онукі.
Я з нею нинi майстер на всі руки.
Я з нею теж навкруг творю любов!