Роберт Геррик. Н-849 Награда за труд

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(Н-849) Награда за труд

Нам за труды воздастся, нет сомнений –
Приятной мыслью о конце мучений.


Robert Herrick
849. SATISFACTION FOR SUFFERINGS

For all our works a recompence is sure:
'Tis sweet to think on what was hard t' endure.