Познай Себя

Андрей Российский
Пой гимны пустоте.
Множество высокомерных
Построит пирамиду в пустоте.
Множество скромных
Выроет яму в пустоте.
Там будет храм,
А там будет река.

Пой гимны всеобщему.
Множество высокомерных
Разграбит пирамиду во всеобщем.
Множество скромных
Обмелит исток во всеобщем.
Там будет разграбленный храм,
А там будет высохшая река.





KNOW THYSELF

BY ANDREY RUSSIAN

Sing hymns to the void.
Many arrogant
Will build a pyramid in the void.
Many modest
Will dig a hole in the void.
There will be a temple,
And there will be a river.

Sing hymns to the universal.
Many arrogant
Loot the pyramid in the universal.
Many modest
Shallow source in the universal.
There will be a looted temple,
And there will be a dried river.