У чому секрети щастя?

Владимир Владимирович Суховеев
У чому секрети щастя?
Це знає лише Всевишній!
Прийняти нам треба причастя,
Бо всі ми, мій брате, грішні…

І дасть він тоді, на далі,
Якщо попросити щиро,
Не скарб, ордени, медалі,
А жити в душі – із миром,

Здоров’я – по повні вінця,
Удачі – на кожну днину,
Подобатись – кожній жінці,
Кохати – лише єдину!

19.04.2020