Smile

Анна Коханская
I fell in love with your sincere smile.
With your "how are you" thrilled.
But you've changed admire to pride
To leave blooding heart killed.
I don't hear more sweet words,
Don't see love in your eyes.
Do you know how much it hurts?
Beside "hello" are just "goodbyes".
How do I deserve to be so ignored?
Don't you see I'm going to die.
I can't live without your love,
I won't survive without sincere smile.
Please don't be so cold.
Please be little more kind.
Give me back a bit of love,
Give me back your sincere smile.