Накрило коронавiрусом

Виктория Губанова-Лях
Накрило коронавірусом,
Фальшиво та бездоганно.
Хтось гасить то діло градусом,
Хтось дивиться тєлік старанно.
Обличчя закутавши масками,
Як злодії пробираємось,
По черзі у супермаркети,–
На кожен «ап-чих» озираємось.
І хто б міг подумати вчора ще,
Що нас так ув’язнить зараза та…
Та поки ми граєм в позорище...
Про нас щось замислює влада та.
Свідомі та самоув'язнені,–
Це зручно, доречно, і просто клас!
Та поки роти в нас зав’язані–
Коронуватимуть геть не нас.