Донечцi

Дмитрий Грин
Я дякую Богу, що ти в мене є,
Даруючи радість життя,
За серденько добре й ласкаве твоє,
За щирі твої почуття.

Назавжди залишаться в моїй душі
Очей ,таких рідних, блакить.
Я замість обіймів подарую вірші,
Щоб серце зігріли на мить.