Да пабачэння, школа!

Антониа Ирина Голь
Мой педагог быў вельмі строгі,
Да 7-й раніцы клікаў на ўрок.
Ззяў на небе месяц,
Была дарога не бачная.
А, увогуле-то, у ёй няма заганы,
Мой педагог заўсёды так заўзята
7 гадоў мне п'есы напявала.
І як яна не стамлялася?
Мае памылкі папраўляла,
Гуляць, як Моцарт, навучала.
Санаты, гамы і эцюды ...
Клянуся, я іх не пазабываю!
Я ўдзячная педагогам,
Які адкрыў да музыкі дарогу!