Сийленг

Аслан Куазо Ингушетия
Фашистий из лира ординг
Са Даьхенах лата ха
Йиц ца йолийташ да сийленг,
Цуна гоннахь латта ха.

ДегIад сийленг мехкахошта –
Даьша лайнар диц цаде.
Дай деналах тIехьенашта
Масал хойташ – доккхал де.

Лайний даьша тIема хало,
Къизал гойташ моастагIчо,
Сихха яккха ловш Котало,
Са ца кходеш тIемлочо.

Цудухь латт из сийленг тахан
Къаман турпалхой хам беш,
Цар шой вахар дIалуш Даьхен
Гойта денал кхайкадеш.

05.05.20.