Ти - мiй вогник любовi та щастя...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "В океане любви"

«ТИ – МІЙ  ВОГНИК  ЛЮБОВІ  ТА  ЩАСТЯ...»

Хтось запалює свічку надії...
Хтось зриває нам зірочки з неба...
Хтось включає ліхтарики мрії
Й шлях до щастя знаходить де-небудь...

Ти ж пробуджуєш іскри любові
У моєму остиглому серці...
І малюєш картини чудові
Та яскраві, подібно веселці...

Ти – людина, від якої вранці
Ясним сонцем душа розквітає...
І натхненно летить за обранцем...
І сама, наче сонечко, сяє...