Двуязычие

Людмила Прилуцкая
О,чёрт, прошу тебя - не уходи,
Всё небо в рваных и тяжёлых тучах
И слёзы как дождей потоки жгучих,
Не встать мне под ударами судьбы!
О,Небо, я прошу - не уходи,
Оставим ссоры за порогом дома,
И вздрогнет счастье от раскатов грома,
А там недалеко и до беды...

О, Господи, прошу, не уходи....

****
О,чорт..я благаю, не кидай, не йди,
Розірвано небо на хмари
І долі сліпої жорстокі удари,
І сльози-нестримні потоки води!

О,небо,я просто благаю: не йди,
Забудьмо це дивне безглуздя і чвари,
Не можна, щоб грім в найдорожче ударив!
Бо так недалеко дістатись біди,
О, боже, я просто благаю, не йди....