Встану утром рано

Юрий Мотин
Встану утром рано,
За рекою, где-то,
Откушу тумана,
Отопью рассвета.

Распахнув одежду,
Побегу босою,
Отщипну надежду,
Обольюсь росою.

Листьев позолоты,
Ив плакучих дремы,
Отстегну заботы,
Утоплю проблемы.

Над речною хлябью,
Стелется забвение,
Серебристой рябью,
Пляшет вдохновение.