Красавицы все Земли

Динара Хайретдинова
Красавицы все на Земле,
на свободе все Земли!
С Днём Матери Вас!!!
С такими очень красавицами
Все в России с вами
всеми людьми все отлично
будет у нас!!!


Beauties are all on Earth,
all the Earth is free!
Happy Mother's Day to you !!!
With such very beauties
Everything in Russia is with you
all people are fine
will be with us !!!