Прохання

Серж Рубежанский
           Це Прохання хоч і написане 3-4 дні тому, але опубліковано саме
           сьогодні не випадково, бо нинішній день є деякою точкою відліку
           суспільства країни. Адже саме цей день 11 травня є той точкою відліку
           в цій країні, що розділив його суспільство на людей і бидло в образі
                людському.


Ой, моя ж рiднесенька, матушка краiна,
Що ж моя коханая ти iз людей створила,
Навіщо ж багатьох ти з них в скотину превратiла?
Та невже жилося тобі у світі так погано,
Що послала ти своє лайно смердіти в моїй хаті.
Навіть не спитав мене, чi зможу я насильно
Їсти з тiма хто так смердить, з одного корита.
Я ж, повір мені, не знав що таке можливо
Буть людиною з початку, а потім вже скотиной
Та гнидотою такою, що смердить у свiтi.
Дякую тобі за це, та прохаю мила,
Забери ти геть лайно вiд моєї садиби.
Хай йде воно смердiти у своєї хатинi,
Бо повір моя кохана, сморід цей набрид вже.