В час, когда совсем ещё не ясно

Николай Синяк
Из Василия Головецкого

В час, когда совсем ещё не ясно
До чего судьба нас довела,
Маску бы надеть от всех напастей
От обмана, подлости и зла.
Души сохранить бы от несчастья-
Пусть в бессильи бесятся они -
Вирусы чертовской, чёрной масти,
Сучьи оголтелые сыны.
Только маску не найти такую,
И собравшись с силой, как никто
С нечистью опять готовлюсь к бою,
Чтоб из боя выйти со щитом.

***
Василь Головецький

В час, коли неясно, як ти, що ти
І до чого доля довела,
Одягнути б маску від гидоти –
Від обману, підлості і зла.
Оберіг би душу від нещастя,
Хай безсило бісяться вони –
Віруси диявольської масті,
Сучі розперезані сини.
Тільки ж маски не знайти такої –
І, зібравши сили, як ніхто,
Знов стаю із нечистю до бою,
Щоби вийти з нього зі щитом!