При владi лиш лживi пророки...

Геннадий Сивак
" У всякого  своя доля
І  свій шлях широкий,
Той мурує, той руйнує,
Той неситим оком-
За край світа зазирає
Чи нема країни,
Що  загарбать і з собою,
Взять у  домовину..."
Тарас Шевченко.

При владі    лиш  лживі  пророки,
Ведуть вони  Світ  в забуття,
Проводять  брехливі  уроки,
Почути  би їх каяття…

Не можуть  ні з ким примиритись,
Наказують вести війну,
Вони при грошах, завжди ситі,
Свій  цвях  забивають в труну…

Сьогодні усі по оселях,
Ні стелі, ні даху – зірки…
  Їх блиск над пісками пустелі,
Летять камінці у шибки…

Думками   ми сильні, та   вільні,
Над нами   Творець, тільки Він…
Усі ми тепер божевільні,
Проходимо свій карантин…
 
За склом, знов усі опинились, ,
Гріхи супроводжують нас,
Злякалися та розгубились,
 За долі  діток водночас…

Веде   нас  нелегка  дорога,
Отямитись  треба  усім,
Чекати   прощення у Бога,
Та жити, як вчить    Заповіт.

Та ближнього свого любити,
Вести  справедливе життя,
За помилки осуд терпіти,
Придбати квиток в  Майбуття…


Автор  Геннадій  Сівак.
13  травня  2020 року.