Котики

Людмила Лашкул 2
Біля бистрої води, як для ніжної руки,
зеленесенькі, пухки,
чарівливим дотиком вибухнули котики...

        П Р И С П І В :

     Золотаві на лозі, на тонесенькій нозі,
     як джмелятки-крихітки,
     виростали котики, зацвітали котики...

Дунув вітер-вітерець, цей весняний пустунець -
не боявся дотику...
Захитались котики, відривались котики...

        П Р И С П І В :

По весінній, по воді, бистропінній, молодій
Золотаві і пухки,
як маленькі плотики, відпливали котики...

        П Р И С П І В :

      Золотаві на лозі, на тонесенькій нозі,
      як джмелятки-крихітки,
      облітали котики, відпливали котики...