Nisqilli sevgi

Наргиз Курбанова
#•#•#•#•#•#•#•#•#•#•#•#•#

Cox isterdim tezlikle yanina qelim,
Seninle omurlik, ebedi galim,
Bilirem, yoxtur senin qunahin,
Heyif ki, goymur yandaki silahin.
Yolumu kessede, boranda, qarda,
Tanriya uz tutub,
kecib qelerdim,
O senli qunleri sensiz olsamda,
Senden quc alib,
ucub qelerdim.
Sarilib boynuna, azizim, senin,
Basardim bagrima,
Operdim seni,
Oxsayib sacini,
 duyub etrini,
Laylalar icinde,
Qezerdim seni...
Koc edib qetsemde bu goca dunyadan,
Konlumde nisqilli sevqi galacag,
O gara saclarin etrin duyannan,
uzunde qozumun izi galacag...