Leyla gizima

Наргиз Курбанова
LEYLA qizima nesihet.
2014 il.
¤•¤•¤•¤•¤•¤•¤•¤•¤•¤•¤•¤•¤

Sen ey sevincim menim,
Sen ey nazenin gizim,
Ey kimsе- kimselerden,
Kusub inciyen guzum.
Bilmerem ki, nedendir,
Keder gonmuw gizima,
Yoxsa yaxinlarin senin
Baxmamiwdir uzune...
Soyle, onlar kimdir ki?
Hesretem guluwune,
Bilki ehdi vefasiz
Gelmemiw goruwune?
Sen ki tenha deyilsen,
Yarawmir keder sene,
Sen menim bir dunyamsan,
Etibar sen et mene.
Seni menim tek seven
Hec bir vaxt olmayacag,
Hec kes agri- acini
Ana tek duymayacag.
Ne geder ki, men varam,
Aglama, wadlan, gizim,
Gel gucagla anani,
Bu temasdan sen gizin.
Sevinib bu gismete,
Tanriya dua edek,
Tanrinin izni ile,
Arzuna dogru gedek.
N A R G I Z.