Вишиванка

Людмила Дзвонок
Вишиванка на мені.
Ниточки яскраві.
Будуть хай такі і дні,
Й ми були щоб браві!

Так кортить уже мені
Зібратись в родині!
Хай спливають оці дні,
Що ми в карантині…

Щоби з друзями могли
Бути на природі,
Вишиванки одягли,
Вони ж таки в моді!

Маки, мальви бавлять око,
Листячко зелене…
Та сиджу я одиноко,
Гірко ж мені, нене!

Вабить вулиця, довкілля,
Небо чисте, сонце…
Вже яка іде неділя,
Що дивлюсь в віконце?!

Вишиванку ось вдягла,
Ну, скажіть, красива?
Усі роки берегла,
Тому й не зносила!
       21.05.2020
Моё фото.