Життя нам не грошi фарбують...

Горбатюк Надежда
Життя нам не гроші фарбують,
Не вклади солідні у банку;
А радість й натхнення дарують
Розмови з Отцем на світанку.

Життя нам фарбує не одяг-
Фасони численні й обновки;
А Біблія - Господа Слово,
Незмінне: старе й таке нОве.

Фарбують життя не події-
Їх калейдоскоп беззупинний;
А Той, Хто є Вічний, надійний,
Господь наш, Творець Триєдиний.

Й здоров"я життя не фарбує,
З ним теж можуть бути страждання;
Нам душу і дух наш будує
Із Богом тісне спілкування.

Посада життя не фарбує,
В ній стільки є темних відтінків...
А світло Господь нам дарує,
Бо Сам Він і є Вічним Світлом.

І барви від книг не надовго,
Хоч матимеш всі на планеті,
Та мудрість не звідти походить-
Лиш в Біблії ключ до секретів.

Ні подорож, ні відпочинок
Не є запорукою щастя.
Та радість незмінну людині
Дарує лиш з Богом Причастя.

Лиш Він розфарбовує долі!
Життя з Ним - веселка прекрасна!
Всі фарби у Нього чудові!
Лиш з Богом і радість, і щастя!

Хвала Тобі, Вічний Художник!
Малюй, розфарбовуй й надалі,
Ціную я кожний Твій дотик!
В моєму житті- Твої фарби!