Wedding Song

Игорь Махунов
1
Music is playing.
This is our first dance.
You are in a white dress.
Baby, I think we have a chance to meet happiness.

chorus:
You are my life
You are my wealth
We have a chance to meet happiness
You're my half
You are my princess (original version)
We have a chance to meet happiness

2
If trouble knocks
If thunder strikes-
I am your fortress!
Give me a hug.
I really need your tenderness!

 
1
Играет музыка.  Это наш первый танец.

Ты в белом платье.

Детка,я думаю у нас есть шанс встретить счастье!

 
Припев:
Ты- моя жизнь!

Ты -мое богатство!

У нас есть шанс повстречать счастье!

Ты-моя половина!

Ты-моя принцесса!

У нас есть шанс повстречать счастье!

 
2
Если постучится беда,

Если грянет гром,

Я твоя крепость!

Обними меня,

Мне очень нужна твоя нежность!

https://music.yandex.ru/album/9099267/track/59397622