Украинская

Юрий Стравинский
Ой не треба мені Марички
Не піду до річки
Хай вже топиться Маричка
втрата невеличка

Покохалась мені інша
Краля дорогая
Коса доввга, очі зірки
Жалісті не знає

Ой як схоче то не вскочу
На тую кобилку
Втрачу Боже карі очі
І За неї згину

Ой навіщо мені цяя
Довгая кручина
Хочешь завжди шо не маєшь
А що маєшь кривдишь

Душа моя, душа Божа
Як же мені бути
Не піду своєй дорогой
Не піду до шлюбу

Згине чистая душею
Згине не забуде
Повернется русалонька
На страх добрим людям

А я я знаю окаяний
Що все втрачу в світі
Не зверну, дійду до краю
З краю чорт і зкине

Знайти знайти добрі люди
Чим страшна жадоба
Бо кохав тільки себе
Не дішов до Бога