Прочитають

Анатолий Сергеевич Казаков
   

За те, що ночі - не одну,
Я серцем був, безодні з краю,
Дві сотні віршів про війну,
Колись нащадки прочитають.

Про все, що чув і бачив я,
Очима свідкив, що відверті ...
Ця книжка буде - про життя,
Яке завжди сильніше смерті.

21.12.2018.рік.
Харків - Журавлівка