Флай ми ту зе мун

Никита Гаврук
Дай мне гэты месяц
Як тады у першы раз
Каб зноў выбірать
Ці на Юпітер ці на Марс

Як ў першы раз
Руку дай
Як ў першы раз
Самы блізкі

Памятаешь спеў
Які гучаў са ўсіх двароў
Як тады смяялась ты
Я чую гэта зноў

Як ў першы раз
This is true
Як ў першы раз
I love you